Menu+

Over ons

Welkom bij “Taarten Door de tijd

Bij iedere feestelijke gelegenheid past wel een taart of een andere lekkernij. Bij “Taarten door de tijd” leer je om van je eigen taart een uniek kunstwerk te maken.  In een sfeervolle workshop ruimte volg je een workshop onder begeleiding van een *PME gecertificeerde instructrice. *(Master certificaat voor taartdecoratie)

Zoek je een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje? Of wil je gezellig met je zoon / dochter of met een vriendin aan de slag? Kijk dan in de agenda en schrijf je in. Er zijn workshops gericht op volwassenen, jeugd vanaf ± 10 jaar en op ouder en kind. Je volgt deze in groepen van 5 tot 10 personen. Andere mogelijkheden zijn om zelf een groep te vormen vanaf 5 personen, of een  workshop op locatie voor groepen vanaf 10 personen te plannen. Neem voor beide mogelijkheden contact op om een datum en thema te plannen.

Houd de agenda en de workshops in de gaten, er worden regelmatig nieuwe workshops toegevoegd vooral rondom thema’s als: Herfst, sinterklaas, kerst, EK en WK wedstrijden, eindexamen enz.

Geen tijd om zelf een taart te maken, of wil je iets speciaals? Ik maak ook taarten op bestelling. Klik hier voor meer informatie.

Workshop ruimte

Workshopruimte Workshopruimte

 

 

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲