Menu+

Kinderfeestjes

Deze feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en zijn te plannen met een groep van minimaal 6 tot maximaal 10 kinderen onder extra begeleiding van één ouder. In overleg kunnen deze gepland worden op woensdag/ vrijdag middag en op zaterdag. De feestjes zijn inclusief ranja en iets lekkers. Neem contact op om een kinderfeestje te bespreken en/ of te plannen.

Wat gaan we doen:

De kinderen worden ontvangen en de jarige wordt in het zonnetje gezet. Daarna gaan we aan de slag met één van onderstaande mogelijkheden. Aan het einde van het feestje verpakken de kinderen hun cupcakes, koekjes of boltaartje in folie zodat het makkelijk en feestelijk mee naar huis genomen kan worden.

Waar kun je uit kiezen:

Cupcakes versieren:
De kinderen versieren cupcakes met fondant. Dit kan a.d.h.v. een thema zijn, denk daarbij aan dieren maar natuurlijk kunnen de kinderen ook zelf dingen uitproberen met verschillende uitstekers en mallen. Op die manier gaat ieder kind met mooi gedecoreerde cupcakes naar huis. Deze workshop is bijzonder geschikt voor jongere kinderen tot ongeveer 10 jaar.

Prijs € 15,- per kind
Tijdsduur: ± 2 uur

cupcake_opening_0630


Boltaartje maken:
De kinderen vullen en smeren een boltaartje met vanillecrème af, daarna bekleden en decoreren ze deze met fondant. Het leuke van een boltaartje is dat het makkelijk is om te maken en je er de meest grappige en creatieve dingen van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een dier, een voorwerp (theepot) of een fantasie taartje waarbij je vele uitstekers en mallen kunt gebruiken.
Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Prijs € 15,- per kind
Tijdsduur: ± 3 uur

boltaart varken

High tea:
Tijdens dit bak feestje gaan jullie in tweetallen heerlijke zoete en hartige gerechten maken, dit natuurlijk onder goede begeleiding.
Als we klaar zijn en alles in de oven staat gaan we de tafel gezellig opmaken om daarna heerlijk te genieten van al het lekkers.

Deze kinder high tea is te boeken voor kinderen vanaf 9 jaar met een minimum van 5 en een maximum van 10 kinderen.

Maak een keuze van 6 uit onderstaande gerechten waarbij je maximaal 3/4 oven gerechten kiest.

Waar kun je uit kiezen:
* Brownies
* Cupcakes
* Roomkaas/ kipfilet sandwich
* Koekjes bakken en bekleden met fondant
* Vla flip
* Fruit spies
*  Soesjes in chocolade dippen
* Lavashake
* Mini pizza
* Croissant rolletjes met knakworstje

Uiteraard wordt hierbij onbeperkt thee en ranja geserveerd.

Prijs € 125,- (Basisprijs voor 5 kinderen, elk extra kind betaalt € 7,50)
Tijdsduur: ± 3 uur


Taarten door de tijd heeft haar workshop ruimte in Velp (NB) en is daarom centraal gelegen wanneer u afkomstig bent uit de omliggende gemeentes zoals; Grave, Wijchen, Nijmegen, Uden, Schaijk, Oss, Cuijk, Boxmeer enz.

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲