Menu+

Vaderdag taart

Geplaatst in Taarten

Vaderdag fondant taart:

Verras je vader op vaderdag met een door jouw gemaakte fondant taart.
Tijdens deze workshop leer je een Ø 15 cm taart te vullen en af te smeren met vanillecrème, daarna bekleed en decoreer je de taart met fondant en versier je deze met behulp van diverse uitstekers en mallen naar eigen inzicht. Ook zonder evaring ga je naar huis met een mooi verpakte taart. Ook leuk voor moeders om deze workshop te volgen, zo kun je je eigen man/ vader of schoonvader verrassen met een zelf gemaakt fondant taart. Volwassenen maken een Ø  20 cm taart.

Wil je weten of deze workshop ingepland staat in de agenda; kijk dan voor meer informatie bij workshops volwassenen/ jeugdigen of in de agenda.

Voor andere mogelijkheden zoals: Vrijgezellen/ vriendinnenuitjes, personeelsfeesten, moeder/ dochter workshop of kinderfeestjes op het gebied van fondant taarten, cupcakes en cake pops of taarten/ bruidstaarten op bestelling kunt u contact opnemen met Taarten door de tijd om de mogelijkheden te bespreken.

Taarten door de tijd heeft haar workshopruimte in Velp (NB) en is daarom centraal gelegen wanneer u afkomstig bent uit de omliggende gemeentes zoals; Grave, Wijchen, Nijmegen, Uden, Schaijk, Oss, Cuijk enz.

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲