Menu+

moeder/ dochter workshop

Geplaatst in Fotogalerie, Stapeltaarten

Moeder/ dochter workshop:

Tijdens deze workshop maak je samen met bijvoorbeeld je moeder een stapeltaart. Moeder en dochter decoreren elk 1 taart  (Ø 20 cm en Ø 15 cm) waarna deze gestapeld worden. Natuurlijk kun je deze workshop ook samen met een vriendin, zus of oma volgen. Je leert technieken zoals het doorsnijden van de taart, vullen en afsmeren met vanille créme, bekleden en decoreren met fondant, creatief met uitstekers en mallen te werken, en het stapelen van de taarten.

Wil je weten of deze workshop ingepland staat in de agenda; kijk dan voor meer informatie bij workshops volwassenen/ jeugdigen of in de agenda.

Voor andere mogelijkheden zoals: Vrijgezellen/ vriendinnenuitjes, personeelsfeesten, moeder/ dochter workshop of kinderfeestjes op het gebied van fondant taarten, cupcakes en cake pops of taarten/ bruidstaarten op bestelling kunt u contact opnemen met Taarten door de tijd om de mogelijkheden te bespreken.

Taarten door de tijd heeft haar workshopruimte in Velp (NB) en is daarom centraal gelegen wanneer u afkomstig bent uit de omliggende gemeentes zoals; Grave, Wijchen, Nijmegen, Uden, Schaijk, Oss, Cuijk enz.

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲