Menu+

Kerst taart

Geplaatst in Boltaarten, Fotogalerie, Taarten

Wat doen we dit jaar met kerst, waar gaan we naar toe, wat eten we en meer van dit soort vragen! Of je nu thuis blijft met je gezin of de kerst met vrienden doorbrengt, een mooie maar vooral lekkere taart mag daar niet bij ontbreken. Zeker niet als deze door jou gemaakt is tijdens een kerst taart workshop.

Wil je zelf de fijne kneepjes van het decoreren van een fondant taart, cupcakes of cake pops leren en ben je met een groep van minimaal 5 personen, neem dan contact op om een workshop te plannen.

Klik voor meer informatie of een overzicht van alle workshops op agenda, wanneer u zich direct in wil schrijven voor een workshop klik hier.

Je kunt bij Taarten door de tijd ook terecht voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, vriendinnenuitjes enz. op het gebied van taart/ cupcake en cake pop workshops.(deze zijn op afspraak) Maar ook voor taarten/ bruidstaarten op bestelling.

Taarten door de tijd heeft haar workshopruimte in Velp (NB) en is daarom centraal gelegen wanneer u afkomstig bent uit de omliggende gemeentes zoals; Grave, Wijchen, Nijmegen, Uden, Schaijk, Oss, Cuijk enz.

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲