Menu+

Hamburger taart

Geplaatst in 3D Taarten, Fotogalerie, Taarten

18 jaar is een speciale leeftijd, je mag meer, krijgt meer verantwoordelijkheden en hebt meer vrijheid. Maar of dat dan betekent dat je vaker en meer hamburgers moet gaan eten! Gelukkig zijn deze minder vet maar zeker niet minder lekker. De hamburger taarten zijn gevuld met Zwitserse room, Bueno crème en kokos chocolade crème.

Wil je zelf de fijne kneepjes van het decoreren van een fondant taart, cupcakes of cake pops leren en ben je met een groep van minimaal 5 personen, neem dan contact op om een workshop te plannen.

Klik voor meer informatie of een overzicht van alle workshops op agenda, wanneer u zich direct in wil schrijven voor een workshop klik hier.

Je kunt bij Taarten door de tijd ook terecht voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, vriendinnenuitjes enz. op het gebied van taart/ cupcake en cake pop workshops.(deze zijn op afspraak) Maar ook voor taarten/ bruidstaarten op bestelling.

Taarten door de tijd heeft haar workshopruimte in Velp (NB) en is daarom centraal gelegen wanneer u afkomstig bent uit de omliggende gemeentes zoals; Grave, Wijchen, Nijmegen, Uden, Schaijk, Oss, Cuijk, Den Bosch enz.

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲