Menu+

Cupcake theepot/ kroon

Geplaatst in Cup Cake, Fotogalerie

Wie kent ze niet, de kleurrijke en heerlijke cupcakes. Een ideale workshop voor bijvoorbeeld jonge kinderen. Met behulp van verschillende uitstekers en mallen maak je de meest prachtige creaties.

Wil je zelf de fijne kneepjes van het decoreren van een fondant taart, cupcakes of cake pops leren en ben je met een groep van minimaal 5 personen, neem dan contact op om een workshop/ kinderfeestje te plannen.

Klik voor meer informatie of een overzicht van alle workshops op agenda, wanneer u zich direct in wil schrijven voor een workshop klik hier.

Je kunt bij Taarten door de tijd ook terecht voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, vriendinnenuitjes enz. op het gebied van taart/ cupcake en cake pop workshops.(deze zijn op afspraak) Maar ook voor taarten/ bruidstaarten op bestelling.

Taarten door de tijd heeft haar workshopruimte in Velp (NB) en is daarom centraal gelegen wanneer u afkomstig bent uit de omliggende gemeentes zoals; Grave, Wijchen, Nijmegen, Uden, Schaijk, Oss, Cuijk enz.

 

 

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲