Menu+

Hello Kitty cake pop

Geplaatst in Cake Pops, Fotogalerie

CAKE POPS, de grote rage op het gebied van lekkernijen. Je kunt ze maken in elk gewenst thema. Met het oog op de kerst kun je denken aan een kerstboom of bijvoorbeeld een kerstbal, de Hello Kitty cake pop zal ook zeker in de smaak vallen bij de jongere dames. De cake pops kunnen van verschillende ingrediënten worden gemaakt, wil je weten welke, volg dan een workshop bij Taarten door de tijd in Velp en leer de technieken en vele mogelijkheden op dit gebied.

Wil je zelf de fijne kneepjes van het decoreren van een fondant taart, cupcakes of cake pops leren en ben je met een groep van minimaal 5 personen, neem dan contact op om een workshop te plannen.

Klik voor meer informatie of een overzicht van alle workshops op agenda, wanneer u zich direct in wil schrijven voor een workshop klik hier.

Je kunt bij Taarten door de tijd ook terecht voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, vriendinnenuitjes enz. op het gebied van taart/ cupcake en cake pop workshops.(deze zijn op afspraak) Maar ook voor taarten/ bruidstaarten op bestelling.

Taarten door de tijd heeft haar workshopruimte in Velp (NB) en is daarom centraal gelegen wanneer u afkomstig bent uit de omliggende gemeentes zoals; Grave, Wijchen, Nijmegen, Uden, Schaijk, Oss, Cuijk enz.

 

 

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲