Menu+

Boltaart Koe

Geplaatst in Boltaarten, Fotogalerie

Boltaart: (voor beginners)

Tijdens deze workshop leer je een boltaart van Ø 15 cm te vullen met vanillecrème en af te smeren, daarna kleur je de fondant waarmee je de taart bekleed en decoreert. Vervolgens tover je de taart om tot een feestvarken, koe of een zelf bedacht thema. Deze workshop is geschikt voor iedereen die weinig ervaring heeft in het maken van een fondant taart en geldt als goede basis voor eventuele andere workshops.

Wil je weten of deze workshop ingepland staat in de agenda; kijk dan voor meer informatie bij workshops volwassenen/ jeugdigen of in de agenda.

Wil je zelf de fijne kneepjes van het decoreren van een fondant taart, cupcakes of cake pops leren en ben je met een groep van minimaal 5 personen, neem dan contact op om een workshop te plannen.

Voor andere mogelijkheden zoals: Vrijgezellen/ vriendinnenuitjes, personeelsfeesten, moeder/ dochter workshop of kinderfeestjes op het gebied van fondant taarten, cupcakes en cake pops of taarten/ bruidstaarten op bestelling kunt u contact opnemen met Taarten door de tijd om de mogelijkheden te bespreken.

Taarten door de tijd heeft haar workshopruimte in Velp (NB) en is daarom centraal gelegen wanneer u afkomstig bent uit de omliggende gemeentes zoals; Grave, Wijchen, Nijmegen, Uden, Schaijk, Oss, Cuijk enz.

 

 

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲