Menu+

Boltaart Babybillen

Geplaatst in 3D Taarten, Boltaarten, Fotogalerie

Een baby op komst of geboren! Geef de gelukkige een zwangerschapstaart cadeau. Je kunt deze boltaart op bestelling laten maken, maar nog leuker is het om deze tijdens een workshop met vriendinnen of een vrijgezellenuitje te maken.

Wil je zelf de fijne kneepjes van het decoreren van een fondant taart, cupcakes of cake pops leren en ben je met een groep van minimaal 5 personen, neem dan contact op om een workshop te plannen.

Klik voor meer informatie of een overzicht van alle workshops op agenda, wanneer u zich direct in wil schrijven voor een workshop klik hier.

Je kunt bij Taarten door de tijd ook terecht voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, vriendinnenuitjes enz. op het gebied van taart/ cupcake en cake pop workshops.(deze zijn op afspraak) Maar ook voor taarten/ bruidstaarten op bestelling.

Taarten door de tijd heeft haar workshopruimte in Velp (NB) en is daarom centraal gelegen wanneer u afkomstig bent uit de omliggende gemeentes zoals; Grave, Wijchen, Nijmegen, Uden, Schaijk, Oss, Cuijk enz.

 

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲