Menu+

Basis workshop & High Tea

Geplaatst in Fotogalerie, Taarten

Met High Tea & Co in Grave heeft Taarten door de tijd uit Velp een High Tea & basis workshop fondant taart decoreren arrangement samengesteld. Leuk om met een groep vriendinnen, familie, vrijgezellenuitje, personeelsfeest of moederdag te organiseren.
Hoe verloopt dit: Nadat je de fondant workshop bij Taarten door de tijd in Velp gevolgd hebt, rijd je naar het pitoreske dorpje Grave (2 km) waar je bij High tea & co de middag afsluit met een heerlijke high tea.

High Tea De Luxe:
Tijdens deze 2.5 uur durende high tea geniet u van vele heerlijke ambachtelijk bereide producten.

afbeelding_high_tea

Basis workshop fondant taart:
Tijdens deze 3 uur durende basis workshop leert u het volgende:
Een reeds gebakken taart af te smeren en te vullen met vanille crème waarna u de fondant  gaat kleuren om de taart mee te bekleden. Met behulp van allerlei uitstekers en mallen decoreert u met fondant de taart naar eigen inzicht. De taart kan 3 maanden in de vriezer worden bewaard.

zwart wit taart

Tijdsduur: High Tea ±2.5 uur/ Workshop fondant taart ±3 uur
Prijs: € 57.50 p.p.
Inschrijven: momenteel alleen mogelijk op afspraak met een groep van minimaal 4 personen

Klik voor een overzicht van alle workshops op agenda, wanneer u zich direct in wil schrijven voor een workshop klik hier.

Je kunt bij Taarten door de tijd ook terecht voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, vriendinnenuitjes enz. op het gebied van taart/ cupcake en cake pop workshops.(deze zijn op afspraak) Maar ook voor taarten/ bruidstaarten op bestelling.

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲