Menu+

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden workshops:

De workshops/cursussen worden gegeven in de workshopruimte in Velp (Noord-Brabant), tenzij anders afgesproken.
De op de website genoemde prijzen zijn inclusief ingrediënten en gebruik van materialen, tenzij anders aangegeven.
U kunt zich inschrijven voor een workshop/cursus via de agenda waarna een plek voor de gewenste workshop/cursus voor  u gereserveerd wordt. U ontvangt hierover een bevestigingsmail met betalingsgegevens en overige informatie. Uw inschrijving is definitief wanneer het volledige bedrag aan mij is overgemaakt. Mocht er na 14 dagen nog geen betaling zijn bijgeschreven op het rekeningnummer uit de bevestigingsmail, vervalt uw reservering.
Het voldoen van de betaling geldt als definitieve inschrijving; u ontvangt geen bevestiging.

Daarna gelden de volgende richtlijnen:

Wanneer u tot 2 weken vóór de workshop/ cursus annuleert ontvangt u het volledige bedrag terug.
Wanneer u tot 1 week vóór de workshop/ cursus annuleert ontvangt u de helft van het bedrag terug.
Annuleert u de workshop/ cursus in de week voorafgaand, dan vervalt het recht op teruggave van het  gehele bedrag.
Als u verhinderd bent, kunt u zelf voor vervanging zorgen, of neem contact met mij op om te informeren of er iemand op de wachtlijst staat.
Wanneer het minimum aantal van 6 personen per workshop/ cursus niet wordt bereikt, dan is het mogelijk dat de workshop/cursus wordt geannuleerd. U ontvangt hierover uiterlijk 5 dagen van te voren bericht. Het volledige, door u betaalde bedrag, zal dan worden teruggestort.

Taarten door de tijd is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal ik proberen een passende oplossing te bieden.

Algemene voorwaarden taarten op bestelling:

Een bestelling kan in principe tot twee weken voor de afhaal datum geplaatst worden.  M.u.v. bruidstaarten, deze dienen uiterlijk twee maanden voor de afhaaldatum besteld te worden.
De helft van het afgesproken bedrag dient 1 week voor de afhaaldatum overgemaakt  te hebben op het genoemde rekeningnummer. Het overige bedrag betaald u wanneer u de taart op komt halen.
Annuleren kan tot een week voor de afgesproken afhaaldatum. Met uitzondering van bruidstaarten en andere grote opdrachten, deze kunnen tot drie weken voor de afgesproken datum worden geannuleerd.
Taarten door de tijd is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal ik proberen een passende oplossing te bieden.
U kunt een bestelling plaatsen via het contactformulier op de website, telefonisch of per E-mail.  Bestellingen en afspraken worden per e-mail bevestigd, dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. Afspraken zijn bindend.
Bij het ophalen van de taart is het vervoer voor eigen risico. Taarten door de tijd zorgt ervoor dat uw bestelling, stabiel en goed verpakt, vervoers klaar is. Tegen vergoeding kan uw bestelling ook bezorgd worden. Hierover dienen vooraf afspraken gemaakt te worden.

Bedrijfsgegevens:

Taarten door de tijd
Grippensteinschestraat 2
5363TK Velp (Noord-Brabant)
tel: 06 23602261

Rek. nr: NL53ABNAMRO0581452720
KVK nr: 55749887

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲