Menu+

3D make up tas

Geplaatst in 3D Taarten, Fotogalerie

Leuk om cadeau te geven, jammer om op te eten. Nee hoor, anders moet je ‘m weg gooien.

Make-up tas: (voor gevorderden)

Tijdens deze workshop leer je een taart van Ø 15 cm te snijden te vullen en af te smeren met vanillecrème waarna je de fondant kleurt waarmee je de taart bekleed en decoreert. Met behulp van verschillende technieken en uitstekers maak je van deze taart een mooie make-up tas.
Wil je weten of deze workshop ingepland staat in de agenda; kijk dan voor meer informatie bij workshops volwassenen/ jeugdigen of in de agenda.

Wil je zelf de fijne kneepjes van het decoreren van een fondant taart, cupcakes of cake pops leren en ben je met een groep van minimaal 5 personen, neem dan contact op om een workshop te plannen.

Voor andere mogelijkheden zoals: Vrijgezellen/ vriendinnenuitjes, personeelsfeesten, moeder/ dochter workshop of kinderfeestjes op het gebied van fondant taarten, cupcakes en cake pops of taarten/ bruidstaarten op bestelling kunt u contact opnemen met Taarten door de tijd om de mogelijkheden te bespreken.

Taarten door de tijd heeft haar workshopruimte in Velp (NB) en is daarom centraal gelegen wanneer u afkomstig bent uit de omliggende gemeentes zoals; Grave, Wijchen, Nijmegen, Uden, Schaijk, Oss, Cuijk enz.

 

 

 

 

 

Terug naar Boven ▲Terug naar Boven ▲